4.500,00kr.

Virkelig lækker digital CO2 svejser fra Giant, der også har mulighed for tilslutning af svejsepistol, elektrodesvejsning og Tig svejsning.

Varenummer (SKU): GIANT MIG200 DIGITAL SYNERGI CO2 OG MMA - id: 605 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Virkelig lækker digital CO2 svejser fra Giant, der også har mulighed for tilslutning af svejsepistol, elektrodesvejsning og Tig svejsning.

Svejseværket har menuer og indbyggede programmer, som du hopper rundt i og vælger ud fra opgaven. Du vælger også typen af svejsning, tråd, gas og i det hele taget vælger du hvad du skal svejse og så indstilles maskinen efter de programmer der ligger i den.
Den har også mulighed for manuel indstilling af svejseparametre, såfremt man ikke ønsker at benytte de indbyggede programmer.
Bemærk menuer og instruktionsbog er på Engelsk. Er du vant til andre menubaserede apparater, f.eks. en smartphone, vil de fleste hurtigt kunne finde rundt i det hele bae ved at prøve sig lidt frem, den er meget intuitivt opbygget.

Den kan MIG svejse de fleste materialer.
Bruger du fluxtråd uden gasflaske, så skal stelklemmen i plus og det kabel der kommer ud af maskinen i minus.
Bruger du almindelig svejsetråd og gasflaske, så skal stelklemmen i minus og det kabel der kommer ud af maskinen i plus.

Tigsvejsemenuen er med det som kaldes LiftTig. Det vil sige at Tigsvejsning det er uden HF start og der skal benyttes et håndtag, hvor man kan åbne og lukke for for gassen manuelt på håndtaget, gassen køres ikke igennem maskinen ved Tigsvejsning. Håndtag til Tigsvejsning medfølger ikke.

Specifikationer

– Spænding: 230V.
– Max effekt: 200A
– Indstillingsområde: 30-200
– Duty cycle 200A: 35%
– Duty cycle 160A: 60%
– Tomgangsspænding: 65V
– Køling: Ventilator
– Trådrulle: max. 5kg.
– Tråddiameter: 0,8/1,0
– Svejselange længde: 2,5m
– Vægt: 17kg.
– Beskyttelsesniveau: IP21S
– Svejsehåndtag og stelklemme
– Kan svejse med og uden gas

Vægt 17 kg