4.373,75kr.

Dette er en Pilot arc model, hvilket vil sige at den starter uden berøring med emnet og det giver mulighed for brug af skærehjul og cirkelslag.

Varenummer (SKU): GIANT CUT60I PLASMASKÆRER - id: 113 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette er en Pilot arc model, hvilket vil sige at den starter uden berøring med emnet og det giver mulighed for brug af skærehjul og cirkelslag.

Plasmaskæreren kommer med alt du skal bruge for at skære, du skal dog bruge trykluft fra egen kompressor.

Bruger kun ganske almindelig trykluft fra din egen kompressor, bruger ikke gas eller andre tilsatsmaterialer.

Da denne plasmaskærer er 3 faset stiller den mindre krav til dine sikringer, sammenlignet med plasmaskærere på 230V.

Omkring skærekapacitet skal det nævnes, at denne plasmaskærer fra fabrikken er opgivet til at kunne skære 18 mm. i alm. stål. Det kan den også, men det er absolut også max. Jo tættere du kommer på max, jo grimmere et snit får du og jo længere tid tager det.

Skal du oftest skære 1-12 mm. så er denne plasmaskærer et godt valg.

Ved skæring i andre materialer end stål vil skærekapaciteten afhænge af materialets evne til at lede varme væk. Jo bedre materialet leder varmen væk, jo mere effekt skal man bruge for at skære det.
I aluminium, som jo er en rigtig god varmeleder, kan denne plasmaskærer max. skære 12 mm. Og her gælder også – hvis du ofte skal skære aluminiumsplade i tykkelser over 8 mm. så anbefaler vi en større model.

Plasmaskæring kan ved første øjekast minde lidt om traditionel skærebrænding, men er meget anderledes.
Opvarmningen af emnet er meget mere koncentreret ved plasmaskæring (ca. 1,3 mm bredt snit) og derved meget mindre varmeudvikling.
Ved plasmaskæring i tyndere plader er efterbearbejdning meget begrænset og der sker normalt ingen deformation af pladen.
Det er nemmere at komme ind i hjørner og lign. sammenlignet med en vinkelsliber og du kan skære alle de former og kurver du vil.
Man kan nemt lave en skabelon i tyndt krydsfiner, som man kan lægge an imod når man skærer, på den måde er det let at lave f.eks. flanger og alle mulige andre pladestykker i forskellige former.
Plasmaskæring er en meget billig måde at skære i stål, sammenlignet med at købe skæreskiver til vinkelsliberen, eller ilt og gas til skærebrænderen.

Specifikationer

– Spænding: 400 volt, 3 faser
– Skærestrømstyrke: 20-60 amp.
– Start: Pilot arc (berøringsfri start)
– Duty cycle: 60% ved 60 amp.
– Strømforbrug: max. 14 amp.
– Snitbredde: 1,3 mm.
– Skærekapacitet: 18 mm. CNC
– Skærekapacitet: 13mm håndskæring
– Køling: Ventilator
– Trykregulator og filter/vandudskiller.
– Plasmahåndtag af typen P-80
– Kommer med 16A 400V CEE stik
– Nødvendigt lufttryk: ca. 6 bar
– Vægt: 20 kg.
– Brugsvejledning på Engelsk.

Vægt 20 kg