Reparationer og Services

Skal du have repararet svejseslanger eller svejsemaskiner, så renoverer DANTEK ELEKTRO alle vores fabrikater.

Fyns Svejseteknik har et tæt samarbejde og deler hus med DANTEK ELEKTRO, der har ydet service til erhvervslivet siden 1986.

Reparation af svejsemaskiner

Vi tilbyder reparation af alle fabrikanter på markedet, enten på vores værksted eller ved et besøg af en af vore serviceteknikere. Desuden kan vi tilbyde en lånemaskine, hvis en reparation tager lang tid.

Udlejning

Hos Dantek Elektro kan du leje svejsemaskiner, når du har ekstra travlt – for en kortere eller længere periode til meget konkurrencedygtige priser.

Reparation af svejseslanger

På vores værksted reparerer og efterser vi alle slanger af mærker MIG/MAG, TIG & Plasma samt fjernreguleringer. Desuden tilbyder vi ombytningsservice.

Serviceaftale

Ønsker du helt at slippe for bekymring om din maskinpark, tilbyder vi at lave en serviceaftale. I fællesskab udarbejder vi en serviceplan som passer til netop din virksomhed.

On-Location Service

Er behovet for service “On-Location” reparation af svejsemaskiner, har vi serviceteknikere, der altid har pakket bilen og er klar.

Kvalitet til tiden

Vi tilstræber hurtig & professionel service uanset hvor vi udfører vores service. Er du ikke 100% tilfreds med din nuværende serviceleverandør, så ring og få en uforpligtende snak med vores serviceafdeling.

Du kan ringe til os på 6597 7200.

Du kan også altid skrive til os via vores Kontakt form hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.