Hvem er vi

Fyns Svejseteknik ApS
CVR-nr: 25074467
Smedeløkken 10
5330 Munkobo

Telefon: +4563115600
Fax: 63115619
Email: info@fynssvejseteknik.dk

Vores webstedsadresse er: https://fynssvejseteknik.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Når du opretter dig som kunde eller bestiller et produkt på vores webshop: “https://fynssvejseteknik.dk” gemmes alle dine indtastede data på vores servere. Hvis du ikke længere ønsker at vi besidder dine kontakt- og købsoplysninger, kan du selv slette dine data fra “Min Konto” eller anmode om sletning ved at kontakte os på info@fynssvejseteknik.dk

Cookies- og Privatlivspolitik

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Fyns Svejseteknik ApS
CVR-nr: 25074467
Smedeløkken 10
5330 Munkobo

Telefon: +4563115600
Fax: 63115619
Email: info@fynssvejseteknik.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Disse oplysning indsamler vi:

Formål med cookies på vores website:

  • – Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger og præferencer.
  • — Herunder forbedringer af brugeroplevelser.
  • – Muliggør din adgang til din brugerprofil og fakturaer.
  • – Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.
  • — Hvilke kanaler de indtræder fra
  • — Herunder mobiltelefon type, browser og IP-adresse.
  • – Computer type, browser og IP-adresse.
  • – Hvilket geografisk område den besøgende computer befinder sig i, via IP-adresse.
  • – Kampagnetilpasning på webshoppen og til tilmeldte brugere til vores nyhedsmail.
  • – Forvalte konkurrencer og undersøgelser til og af vores webshop brugere.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

[Google Analytics]

[Quickpay]

[MailChimp]

[Shipmondo]

[Wordpress]

[Woocommerce]

[facebook]

Se evt. Automatisk opdatering af cookiesoversigt.

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Der gemmes ingen personfølsomme oplysninger i vores cookie.

Vi videregiver ingen personfølsomme oplysninger til google tredjeparter og bruger ikke data fra specifikke besøgende, men kun samlede statistikker. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Disse personoplysninger videregives til tredjepart, ved bestilling af varer:

For at kunne sende dine bestilte varer til din adresse, er følgende persondata nødvendige at videregive til vores anvendte fragtmænd. 

– Fulde navn

– Fulde adresse inklusiv postnummer

– Email adresse

– Telefonnummer

Vi benytter os af følgende fragtmænd:

– Shipmondo

– PostNord

– GLS

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos www.fynssvejseteknik.dk, skal du rette henvendelse på info@fynssvejseteknik.dk . Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.